Telewash heeft een enorme vlucht genomen door de veranderde regelgeving en er steeds meer gebouwen moderne en futuristisch worden ontworpen, volstaat de ouderwetse glazenwasser met alleen zijn ladder, emmer en spons niet meer.

Telewash glasbewassingOok wij zijn hierop voorbereid. Door niet meer alleen te werken met hoogwerkers, gondels of ladders, maar ook met de nieuwste snufjes zoals het telescopisch glasbewassen hierdoor wordt de glasbewassing voor velen weer aanzienlijk goedkoper.

Deze moderne techniek maakt het voor de glazenwasser weer mogelijk op moeilijk bereikbare plaatsen te komen.

Telescoopreiniging wordt namelijk vanaf de grond gedaan, dus zonder ladders of hoogwerkers en dat ook nog tot 15 meter.

Hierdoor nemen wij de valgevaren en dure kosten van hoogwerkers voor onze opdrachtgevers en medewerkers weg en daarnaast zijn wij ook nog eens kostenbesparend op de glasbewassing.

Benieuwd wat deze nieuwe manier van ramenlappen voor u kan betekenen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bij deze uiterst veilige en efficiënte manier van werken worden ramen en kozijnen gereinigd tot 15 meter hoogte. Wij hebben de beschikking over een 600 liter waterreservoir met gedemineraliseerd water. Dit water wordt via een slang naar de borstel aan het einde van de telescoopsteel gepompt. De schoon te maken oppervlaktes worden geborsteld en nagespoeld. Omdat er gebruik wordt gemaakt van water in haar zuiverste vorm zullen ze streeploos opdrogen. Misschien komt het wat vreemd over dat uw ramen nat worden achtergelaten, maar het resultaat na het drogen is hetzelfde als met traditionele bewassing.Telewash schoonmaak

De eerste twee à drie keer is het resultaat van telescoopbewassing niet altijd 100%. Dit heeft te maken met de grote hoeveelheid restvuil die vaak nog van de kozijnen afkomt. Na een aantal wasbeurten is dit probleem opgelost en kunt u rekenen op de volgende voordelen:

  • geen valgevaar meer
  • kozijnen worden altijd meegewassen
  • minder residu dus minder herbevuiling
  • milieu- en mensvriendelijke werkmethode
  • u bespaart wellicht de kosten van een hoogwerker
Geverifieerd door MonsterInsights