Nog steeds is het zo dat er veel schade ontstaat doordat er veel dakgoten en afvoeren verstopt zijn. Daarom adviseren wij om uw dakgoot regelmatig te laten reinigen. Voor Purmerend rekenen wij in 2016 geen voorrijkosten.

Vooral in de herfst en winter zorgen bladafval en takken ervoor dat de goede regenwaterafvoer geblokkeerd wordt.volle-dakgoot

Ter voorkoming van dit probleem is het raadzaam uw dakgoot jaarlijks te laten controleren en eventueel te laten reinigen door Csmb, of een ander vakkundig bedrijf. Dakgoot reinigen is beter voor het behoud van uw woning, kantoor, schuur en voorkomt veel schade en problemen.

Het dakgoot reinigen is een specialistische dienst die op hoogte wordt uitgevoerd met ladders, steiger of speciaal ingehuurde hoogwerkers voor moeilijk bereikbare plaatsen.

Het vuil wordt uit de dakgoot verwijderd en afgevoerd. Tevens worden alle eventuele vuilroosters gecontroleerd op hun aanwezigheid en deugdelijkheid.

Indien overeengekomen kunnen deze ontbrekende of beschadigde vuilroosters tijdens het uitvoeren van de reinigingswerkzaamheden direct worden geplaatst of vervangen.

Doorspuiten_regenpijpAls wij tijdens de werkzaamheden mankementen ontdekken aan uw dakgoot geven wij dit natuurlijk direct aan u door. Zodat wij of een ander gespecialiseerd bedrijf dit zo spoedig mogelijk kan herstellen.

Op verzoek kunt u, als u kunststof dakgoten heeft, ook de onderzijde van de dakgoot laten reinigen. Ook dit kunnen wij voor u uitvoeren.

U kunt contact met ons opnemen voor een geheel vrijblijvende offerte.

Geverifieerd door MonsterInsights