Glasbewassing is een van de diensten waar Csmb zeer bedreven in is, onze glazenwassers doen zowel uw binnenglas als buitenglas of dit nu van uw bedrijfspand of woonhuis is, zij zorgen dat het glaswerk en kozijnen in topconditie blijft.De glazenwasser
Voor de glas en geveldelen aan de buitenzijde van bijvoorbeeld uw kantoor / bedrijfspand of woning is het van essentieel belang, dat deze frequent en op een professionele wijze worden onderhouden. Het is namelijk uw “visitekaartje”. Deze frequentie gaat uiteraard altijd in goed overleg.

Enkele voordelen bij een regelmatige glasbewassing zijn:

  • u heeft minder last van ongedierte, plaagdieren.
  • u bespaart door het regelmatig laten uitvoeren van de glasbewassing op het onderhoud van uw kantoor / bedrijfspand of woning.

Voorafgaand aan het reinigen van het buitenglas is het mogelijk om de kozijnen, dakgoten en eventueel buitenverlichting te behandelen met antispin.

Mocht u uw dakramen gereinigd willen hebben ook dan bent u bij ons op het juiste adres, de prijs is afhankelijk van de bereikbaarheid van het desbetreffende dakraam.

Ook verzorgen wij eenmalige, periodieke en oproepbare glasbewassing werkzaamheden, bijvoorbeeld een glasbewassing van uw dakkapel.

Sinds enige jaren is de Arbowetgeving veel strenger geworden, wat een striktere toepassing en handhaving van de bestaande wet en regelgeving eist.

Dit geldt in het bijzonder voor de materialen en methoden die worden gebruikt bij het werken op hoogte.

Maar ook zonder ladder en toch 13 meter hoog, met een nieuwe methode van glazenwassen, die ook wel telescoopreiniging of telewash genoemd wordt, kunt u bij ons terecht. (zie telewash)

Een nette gevel met schoon glas draagt in belangrijke mate bij aan het imago en uitstraling van u en of uw organisatie.

Wij kunnen u o.a. aanbieden;

  • Inzet hoogwerker voor zeer moeilijk bereikbare ramen
  • Telescopische glasbewassing van moeilijk bereikbare gevels
  • Glasbewassing binnen en buiten
  • Glasbewassing ten behoeve van bouwschoonopleveren
Geverifieerd door MonsterInsights