Dakkapel reinigen door Cleansweep Schoonmaakbedrijf wordt vakkundig en professioneel uitgevoerd zodat u  uw dakkapel weer herkend. Als u zelf niet durft kunt u het door Csmb laten uitvoeren.

Wij doen dat graag voor u.

Door het verwijderen van het vuil en de groene alg aanslag wordt u dakkapel weer net zo mooi en schoon als die ooit was.

smerige zijkant dakkapel

Perfect resultaat door dakkapel reinigen met Csmb

Dit kunnen wij geheel handmatig met emmer en spons doen of met de osmose borstel. wij gebruiken geen hogedrukreiniger”

Tevens maken wij de waterafvoer van de dakkapel schoon en verwijderen de eventuele verstopping, natuurlijk wassen wij de ramen van uw dakkapel zodat deze ook weer netjes zijn.

Een optie die u kunt overwegen is om de dakkapel te laten behandelen met een waterafstotende wax zodat hij langer netjes blijft.

Als wij u dakkapel reinigen bent u weer net zo trost op u dakkapel als u was toen u hem voor het eerst op het dak zag. echt waar.

Ons advies voor het netjes houden van uw dakkapel is dat u hem om de 2 a 3 jaar laat reinigen, dit komt de levensduur van uw dakkapel ten goede.
Nu u toch bezig bent met het onderhoud van u woning is het misschien verstandig om u dakgoten even te laten nakijken op ernstige vervuiling, u vind hier meer informatie.

“LET OP bij het zelf schoonmaken het werken op hoogte is niet ongevaarlijk en heeft bepaalde risico’s

Geverifieerd door MonsterInsights